Bitcoin rally som aldrig før – og det bliver billigere at bruge

Når Bitcoins pris stiger, øges også transaktionsgebyrer – normalt. Denne gang er de ikke. Her er hvorfor.

Omkostningerne ved at sende Bitcoin stiger normalt, når prisen på kryptokurrency stiger.
Men på trods af at Bitcoin hurtigt nærmer sig en heltidshøjde er transaktionsgebyrer lave – meget lavere end 2017’s prisrally.
Eksperter forklarede til Dekrypter, hvad der gør denne tid anderledes.

Bitcoins pris nærmer sig hurtigt en heltidshøjde – men dens transaktionsgebyrer er det underligt ikke.

Omkostningerne ved at sende Bitcoin havde været notorisk høje i år. Dette skyldes delvist, at kryptokurrency stiger.

Men prisen for at sende mønten er faldet i den sidste måned. Det koster nu i gennemsnit $ 3,50 at foretage en Bitcoin-transaktion ifølge BitInfoCharts-data. Den 31. oktober lå tallet på $ 13,15—73% højere.

  • BTC
  • + 47,27% $ 19246,89
  • 24H7D1M1YMaks
  • 26. okt. 30 okt. 3 nov. 7 nov. 11 nov. 15 nov. 19 nov. 2313000150001700019000
  • BTC-pris

Så hvorfor sker dette? Bitcoin-transaktionsgebyrer stiger, når flere mennesker vil bruge netværket. Og med så mange mennesker og virksomheder, der snapper kryptovalutaen, betyder det helt sikkert flere transaktioner og derfor dyrere gebyrer, ikke?

Nå, ikke nødvendigvis ifølge eksperter, der talte med Decrypt. Flere mennesker køber kryptovalutaen og hælder penge i kryptoverdenen – men de bruger ikke nødvendigvis den.

”Det er naturligvis svært at være sikker, men en teori, jeg har, er, at vi lige nu ser et meget lavt antal (relativt set) Bitcoin på børser,” sagde Torkel Rogstad, softwareudvikler hos krypto-researchfirmaet Arcane . ”Det ser ud til, at folk ikke er så ivrige efter at handle på dette tidspunkt i bull run. Udvekslingstrafik er det, der ofte forårsager gebyrspidser, da folk vil have mønter der for at handle. ”

Suredbits, et firma, der har til formål at fremskynde Bitcoin-transaktioner, fortalte Decrypt, at “flere mennesker ikke sender Bitcoin.” Virksomheden tilføjede, at folk, der bruger skaleringsteknologier – som Segregated Witness (SegWit) – “lindrer noget gebyrpres.”

Hvorfor stiger Bitcoin-prisen? Her er 5 vigtige grunde

Under højden af ​​Bitcoins helt høje pris på $ 20.000 i slutningen af ​​december 2017 ramte transaktionsgebyrer $ 55. Dette skyldtes, at folk ganske enkelt blev vanvittige med mønten og sendte den rundt. Der var mere “mani”, fortalte eksperter Decrypt.

Denne gang køber flere mennesker Bitcoin op, men de foretager ikke transaktioner: store teknologivirksomheder som PayPal og MicroStrategy køber bare valutaen og holder den.

Kort sagt, Bitcoin sidder bare i ledige tegnebøger.

”Der var en større grad af mani [i 2017],” tilføjede Rogstad. “Mani er ikke her endnu.”

Nyheder på Twitter
Få tophistorier, når de går i stykker, og deltag i samtalen ved at følge os på Twitter

Pedro Febrero, medstifter af Crypto Nerds-akademiet og analytiker hos Quantum Economics, sagde også, at “selvom prisen pumpes, betyder det ikke nødvendigvis en tilgang af brugere; det betyder, at der kommer flere penge på markedet. ”

Han tilføjede, at “masser af Bitcoin” er taget ud af børser, hvilket igen sætter yderligere pres opad på prisen. “Jo mindre Bitcoin der er til rådighed for at købe, desto mere sandsynligt stiger prisen,” sagde han.

Så for nu ser det ud til at det bliver billigt at gøre, hvad Bitcoin oprindeligt var designet til at foretage – foretage transaktioner.